Foto: Foto: Oliver Murley

STOCKHOLM

Folklig stämsång

Kurs med fokus på den folkliga visan och dess stildrag. Visor och låtar mestadels i flerstämmiga arrangemang, viss sångteknik, övningar samt information och diskussion om folkvisans historia och kontext. All utlärning sker på gehör dvs inga noter. Du kan i denna kurs välja att delta digitalt (via zoom) eller på plats i våra lokaler.

Startdatum

1 oktober 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Omfattning

11 tillfällen, 20 studietimmar

Lokal/rum

Lilla konferensen

Pris

1395 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

För deltagande på plats: Vi sjunger i samma rum men håller avstånd och befinner oss i en lokal med god ventilation samt har paus för vädring. I övrigt följer vi Folkhälsomyndighetens råd och närvarar inte om vi känner oss sjuka samt tvättar händerna ofta och har tillgång till handsprit.

För deltagande digitalt: Ledaren skickar ut länkar till Zoom där ni kopplar upp er. Ni interagerar med ledare och de andra sångarna i rummet. Men när vi sjunger ”tillsammans” sjunger sångare som deltar digitalt med avstängd mikrofon.

Datum

Start torsdag 1 oktober, 10 träffar.

Förkunskaper

Inga förkunskaper men viss kör/sångvana är att föredra.

Material

Erhålls av ledaren.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 152875

Ledare

Anna Wikenius

Hanna Andersson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.