Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Foto: Oliver Murley

STOCKHOLM

Folklig stämsång

Kurs med fokus på den folkliga visan och dess stildrag. Visor och låtar mestadels i flerstämmiga arrangemang, viss sångteknik, övningar samt information och diskussion om folkvisans historia och kontext. All utlärning sker på gehör dvs inga noter

Startdatum

10 september 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Lokal/rum

M 2

Pris

1395 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Datum

Start torsdag 17 september, 10 träffar.

Förkunskaper

Inga förkunskaper men viss kör/sångvana är att föredra.

Material

Erhålls av ledaren.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 152875

Ledare

Anna Wikenius

Hanna Andersson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.