Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

STOCKHOLM

Folk & Fest

3 maj bjuder Sensus in alla vi samarbetar med till Medborgarhuset för en kväll med mat, mingel, musik och olika programpunkter.

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Onsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Plats

Se beskrivning

Pris

Kostnadsfritt

Till alla ledare och alla vi samarbetar med och för dig som är nyfiken.

Varmt välkomna till Folk och Fest i Medborgarhuset 3 maj!

Folk och Fest är en kväll med öppet hus där alla vi samarbetar med och den som är nyfiken får ta för sig, dela med sig och inspireras av allt som Sensus rymmer. Vi bjuder på mat, mingel, musik och olika programpunkter.

Vill ni visa upp er verksamhet eller förening under Folk & Fest? Mejla eller ring er kontaktperson på Sensus så ordnar vi ett bord där ni kan visa upp er. Vi ser fram emot att träffa dig och höra mer om din/er verksamhet.

Kvällens program:

  • Att skriva projektansökningar och hitta finansiering Träffa våra erfarna projektutvecklare och ställ dina frågor och bolla idéer.

  • Försäljning av kläd- och skoreturer Varje år hamnar mängder varor som köpts via e-handeln och returnerats eller reklamerats i soptippen. Det handlar om kläder, elektronik och andra slags varor för 220 miljarder kronor i hela EU. Det är billigare för e-handeln att bränna upp våra returer än att gå igenom dem. I samarbete med sportkedjan Outnorth har vi på Sensus fått ta del av dessa returer och kommer under Folk & Fest sälja ytterkläder och skor till kraftigt rabatterade priser. Pengarna kommer gå till välgörenhet inom hållbarhet.

  • Träna civilkurage Möt Sensus Antidiskrimineringsbyrå som utbildar kring antidiskrimineringsfrågor och erbjuder kostnadsfri rådgivning om du upplever dig ha blivit diskriminerad.

  • Spela in podcast Prova på att spela in en egen podcast!

  • Konstutställning Ett urval av alster från våra konstgrupper visas upp. Konstgrupperna träffas veckovis och målar tillsammans, lär av varandra och reflekterar ihop.

  • Hållbarhetsstuga Tillsammans lär vi oss att ta hand om, laga och skapa nytt av befintligt material. Kreativiteten har inga gränser och målet är att prylarna skall få ett nytt liv, kunna hålla längre och att vi tillsammans utgör en mindre belastning på planeten. Ta med ett eget plagg som du vill laga!

  • Multireligiösa resväskan Vardag, liv och tro utifrån en bredd av olika livsåskådningar.

  • Metodboken Ta del av enkla och kreativa metoder för att skapa bra möten när du jobbar med grupper.

  • E-tjänsten Smidig rapporteringen från din mobiltelefon. Kom igång snabbt och enkelt och ta chansen att få svar på dina frågor på plats.

Tid, plats, lokal

Drop in från kl 17.00, avslut 20.00
Lokal: Medborgarhuset, Medborgarplatsen 4, 118 26 Stockholm, våning 7.
När du kommer in till receptionen vid huvudentrén tar du hissen, trapporna till höger, sedan går/åker du upp till våning 7 där du hittar oss!

Hur hittar du till oss?

För dig som åker kommunalt åker du enklast till tunnelbanestationen Medborgarplatsen. För att planera din resa kommunalt gå in på: https://sl.se/

Kvällen är kostnadsfri men anmälan krävs.

"Möten förändrar människor, människor förändrar världen"

Arrangemangsnummer: 302838

Kontaktperson