Distans

Filma och redigera med mobilen - fortsättning

Vill du fortsätta skapa informationsfilmer med mobilen? Nu har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper för att producera och publicera filmer för sociala medier.

Startdatum

2 mars 2021

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:45 - 12:00

Omfattning

3 tillfällen, 9 studietimmar

Plats

På distans

Pris

700 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Den nätbaserade grundkursen “Filma och redigera med mobilen - fortsättning” är både för dig som vill filma för personligt bruk och för dig som i din yrkesroll vill skapa rörligt material för sociala medier. Under tre träffar via Zoom fördjupar vi kunskaper om ljud, ljus och bildsättning samt fokuserar på hur det filmade materialet redigeras i mobilens redigeringsprogram. För att kunna gå kursen behöver du som deltagare en mobiltelefon och redigeringsprogrammet Imovie (Iphone) eller Adobe rush (Android).

Kursen består av tre gemensamma kurstillfällen (2 mars, 9 mars, 16 mars) via videolänk, hemuppgifter och återkoppling från ledaren på det som du som deltagare producerar mellan träffarna under kursen.

Se även information om grundkurs här!

Om kursledaren

Utbildare är Tåve Jernmark, gymnasielärare och journalist, med mångårig erfarenhet av att arbeta med skrivande, rörlig bild, ljud och fotografi.

Praktisk info

Deltagaravgift 700kr. Faktura för deltagaravgift och videolänk skickas till din mail när du anmält dig.

Anmälan

Anmälan görs via länken "Till anmälan" här ovanför.

Arrangemangsnummer: 187480

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.