Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Fastighetsekonomi - grundkurs distans

Vill du få bli bättre på att hantera och förstå en fastighets ekonomi, investeringar och möjlig avkastning? Då är du välkommen att delta i denna grundkurs som ges digitalt!

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 19:30 - 20:30

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

550 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I denna kurs får du lära dig mer om fastighetsekonomi och hur du som fastighetsägare kan påverka värdet av en fastighet på lång och kort sikt. Kursen ger en överblick över en byggnads energibalans och kan med fördel användas som ett förstudiematerial till övriga kurser inom området.

Under kursen behandlas:

Klimatet & IPCC Energioptimering Byggnaders energiförbrukning – Typvilla En byggnads Klimatskal – Energiförluster Energieffektivisering & besparing Byggnadsteknik Uppvärmningsalternativ Värmepumpar Solenergi

Kursen ges på distans via plattformen Learnify och startar vid full grupp. Vi kontaktar deltagare 10 dagar i förväg med information kring kursstart.

Material

Webbaserad kurs.

Ledare

Petter Magnusson är lärare i samhällsekonomi och har arbetat inom vuxenutbildning i 20 år. Han är också konsult och egen företagare.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Arrangemangsnummer: 53830

Ledare

Petter Magnusson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.