Fackförbundet ST: Prova på Yoga för kontorsarbete

Välkommen till en yogaklass online med fokus på att sträcka ut överkropp och axlar. Yogaklassen passar bra både för nybörjare och mer vana yogautövare. Du kommer att lära dig enkla yogapositioner som du kan använda dig av i vardagen när du arbetar för att snabbt minska spändhet och värk i nacke och axlar.

Startdatum

10 mars 2021

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Yogaklassen passar bra både för nybörjare och mer vana yogautövare. Du kommer att lära dig enkla yogapositioner som du kan använda dig av i vardagen när du arbetar för att snabbt minska spändhet och värk i nacke och axlar. Du behöver ett underlag på golvet, till exempel en filt eller en yogamatta. Frida Trönnberg, som kommer att leda klassen, har praktiserat yoga i 15 år och undervisat och instruerat inom kampsport och yoga hela sitt vuxna liv. Frida har flera olika utbildningar bland annat inom vinyasayoga, traumaanpassad yoga och yoga för bäckenbotten.

  • Målgrupp: Medlemmar i fackförbundet ST
  • Datum: 10 mars 2021
  • Tid: 18.30-20.00
  • Plats: Zoom (länk skickas till anmälda deltagare)
    • Sista anmälningsdag 2021-03-05

Arrangemangsnummer: 104821

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.