Existentiell hälsa – möten & samtal om livet!

Startdatum

6 februari 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

8 tillfällen, 30 studietimmar

Plats

T9

Lokal/rum

Torkel knutssonsgatan 39

Pris

1200 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vad längtar du efter? Vad är du tacksam över just nu? När känns ditt liv som mest meningsfullt? När har du kontakt med din inre styrka så att du kan handla efter din längtan?

Kom på en samtalsserie om livsfrågor och låt din existentiella hälsa och inre vägledare utvecklas tillsammans med andra i liknande situation! Vi utgår ifrån WHOs 8 teman för existentiell hälsa och varje träff samtalar vi kring ett specifikt tema.

  • Upplevelse av sammanhang
  • Förhoppning och optimism
  • Meningen med livet
  • Tillit som livskraft
  • Upplevelse av förundran
  • Existentiell hälsa och kraft
  • Upplevelse av helhet
  • Harmoni och inre lugn

Du får ta del av Evas och övriga gruppdeltagares erfarenheter och kunskap och dela med dig av din egen. Så möts vi kring teman om livet, som känsla av sammanhang, existentiell inre styrka, tillit, livsmening, helhetskänsla, inre balans, förundran och hopp.

Du deltar på dina egna villkor. Du delar det som känns rätt, tar hand om dina gränser samtidigt som du låter chanser öppnas för att upptäcka nytt – hos dig själv och andra! Inga förkunskaper krävs.

Vi samtalar, lyssnar på text, musik, kanske sätter färg på ett papper och kanske bildas ord och meningar med nytt budskap. Det handlar inte om att vara kunnig. Lämna prestation och den inre domaren! Det handlar om att mötas och växa.

Genom att använda fler ”språk” än de talade orden får vi helt enkelt kontakt med oss själva och varandra på ett nytt, utvecklande sätt.

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås i samband med träffarna, samtliga träffar sker i Sensus lokaler på Torkel Knutssonsgatan 39.

Ledare.

Eva Solhäll: Eva har lång erfarenhet av att leda liknande grupper och har grundat För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård.

Målgrupp.

Du som är intresserad av livsfrågor - kanske när livet utmanar lite extra eller kanske är du en ständigt nyfiken person.

Varmt välkommen!

Arrangemangsnummer: 151769

Ledare

Erika Pihl

Erika Pihl är verksamhetsutvecklare med fokus på hållbarhet och idealitet hos Sensus i Stockholm.

Vid utbildningarna Ledarutveckling grund:
Under kurstillfällena för "Ledare grund" kommer vi reflektera kring Sensus syn på bildning, pedagogik och samspelet mellan ledare och grupp. Vi kommer även väva in begreppet hållbart ledarskap- hur det påverkar dig som ledare och gruppens utveckling.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.