STOCKHOLM

Existentiell hälsa- en introduktion

Funderar du på vad som får dig att må bra? Tänker du på när ditt liv känns meningsfullt och vad du själv kan göra för att fatta beslut idag som gör skillnad i morgon?

Datum

20 januari 2021

Dag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Lokal/rum

Stora konferensen

Pris

150 kr

Välkommen på en dialogkväll tillsammans med Eva Solhäll, som grundat För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård.

Under kvällen berättar Eva hur existentiellt välmående kan förstås och hur du kan översätta det i din vardag. Vi går till oss själva och reflekterar kring vad detta betyder för mig. Vi möts kring tema: Livet. Det du vill lägga till och det du vill släppa taget om för att ta nästa steg.

Under våren ges tre dialogkvällar under tema Existentiell hälsa– möten och samtal om livet. Varje tillfälle kan ses som en separat träff där vi möter temat i lite skiftande perspektiv. Samtidigt som du, om du deltar vid fler kvällar, fördjupar dina möjligheter och får större helhetsupplevelse av temat.

Information och anmälan kväll 2

nformation och anmälan kväll 3

Kvällen i januari ger en introduktion till det vida tema som existentiell hälsa kan innebära. Vi närmar oss temat och försöker få syn på hur det mer konkret kan upplevas för oss själva i vår vardag.

Ge dig själv möjligheten att få syn på dina styrkor och inre drivkrafter! Ta chansen att upptäcka mer om dina personliga värderingar och det du längtar till!

Med aktivt deltagande kan dialogkvällarna ge dig en start för att lättare leda dig själv i en riktning som känns meningsfull i livets med och motgång.

Upplägg.

Formen för kvällarna innefattar ett alternerande mellan ”faktarutor” där Eva har ordet, interaktion och dialog. Vi arbetar med kreativa övningar och samtalar bland annat kring, "så tar jag hand om mig", "minnen av upplevelse av förundran" och hur längtan kan bära framåt. Vi tar hjälp av filosofer och använder fler ”språk” än de talade orden för att få kontakt med oss själva och varandra på ett nytt, utvecklande sätt.

Målgrupp. Skriv i meddelanderutan om du vill anmäla dig till alla 3 kvällar.

Du som kommer är intresserad av livsfrågor, kanske utmanar livet lite extra eller kanske är du nyfiken, vill tänka tillsammans med andra och öka din förståelse för dig själv och andra i din omgivning. Inga förkunskaper krävs.

Du deltar på dina egna villkor. Du delar det som känns rätt, tar hand om dina gränser samtidigt som du låter chanser öppnas för att upptäcka nytt hos dig själv och andra!

Anmälan sker antingen till var separat kväll eller till alla samtidigt. Skriv i meddelanderutan på anmälan om du gål alla 3 kvällar.

Varmt Välkommen!

Arrangemangsnummer: 317854

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.