Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Ensemblekurser i Dixieland, Swing och Mainstreamjazz, Annorlunda Musikskola

Ensemblekurser i Dixieland, Swing och Mainstreamjazz dagtid på måndagar & tisdagar

Startdatum

Se beskrivning

Veckodagar

Måndag, tisdag

Tid

Se beskrivning

Omfattning

12 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

2995 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Ensemblerna fokuserar på samspel och improvisation. Eleverna behöver inte kunna läsa noter men bör ha grundläggande färdigheter på sitt instrument. Eftersom det finns flera ensembler finns det alltid någon ensemble som passar varje elevs nivå och inriktning. Undervisningen utgår från kända jazzlåtar som används som utgångspunkt för olika samspels-, lyssnings- och improvisationsövningar. Tanken är att varje elev ska få tillgång till verktyg för improvisation och samspel och få gott om tid att utvecklas samspel med resten av ensemblen.

Förkunskaper

Nybörjare, fortsättning eller avancerad, du delas in efter nivå och intresse

Datum och tid

Terminsstart v.6 & v.36. måndagar och tisdagar dagtid.

Utrustning

Du bör ha tillgång till eget instrument att spela på mellan lektionerna.

Plats

Vi finns på Kapellet, Oliverkronas väg 22-26, Stockholm, T-Odenplan

Anmälan

http://annorlundamusikskola.nu/anmalan/

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 134170

Ledare

Jacob Ullberger

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.