CHOIR NOIR - en trevlig kör för blandade stämmor

Sjung pop, jazz, klassiskt, svenska folkvisor...

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dagar

Onsdag

Tid

Kl 18:45 - 21:00

Omfattning

20 tillfällen, 60 studietimmar

Plats

Olika lokaler

Pris

550 kr

Körledaren Noa Szilas berättar: Repertoaren består mestadels av rytmiskt präglade låtar – både pop och jazz – men även klassiskt präglade låtar och svenska folkvisor. Alla låtar sjunges a capella. Vi sjunger mestadels på svenska, men då körledaren är från Danmark, ingår även låter på danska i repertoaren. Låtarna instuderas både med och utan noter, och du behöver inte kunna läsa noter för att vara med – kören är för alla oavsett musikalisk nivå och körerfarenhet. Väljer du att vara med i kören kommer du få körerfarenhet och det är ju inte illa!

Vi har det väldigt trevligt ihop och ser fram emot att bjuda in dig i vår gemenskap. Choir Noir bildades i hösten 2017 som en projektkör i samband med körledarens utbildning i Musikvetenskap på Köpenhamns Universitet. Kören är därför fortfarande i sin uppstartsfas, och du har möjlighet att prägla kören..

Om ledaren: Jag har varit involverad i olika körsammanhang sedan tonårsåldern, gått musikprogram på gymnasiet och avslutar en master i musikvetenskap med inriktning i musikledarskap från Köpenhamns Universitet i början på 2019. Min undervisningsmetodik tar sin utgångspunkt i flowinstudering och att man lär bäst genom små succésupplevelser. Att vara tillsammans om att skapa och uttrycka sig genom musik är väldigt värdefullt, och min önskan är att främja dessa upplevelser hos människor genom körverksamhet.

Deltagaravgiften är 550:- , 350:- för studenter.

Välkommen med din anmälan!

Arrangemangsnummer: 146683

Kontaktperson

Ledare

Noa Szilas

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.