MALMÖ

Ekam World Peace Festival

En världsomspännande fredsfestival och en konsert med Mattis!

Datum

22 september 2019

Dag

Söndag

Tid

Kl 17:30 - 20:00

Lokal/rum

Sensussalen

Pris

Kostnadsfritt

Oneness tror att Världsfred är något så mycket mera än att försöka lösa konflikter på ett yttre plan och att fred är ett inre tillstånd i medvetenhet som mänskligheten som helhet måste gå in i för att skapa en bättre värld. Detta anses vara människans nästa evolutionära språng i medvetandet. Utan ett fredligt medvetande, finns risken att försök till utveckling leder mot större separation och ökad konflikt.

På över tusentals platser runt om i världen skapas denna dag Peace energy points där likasinnade människor träffas i grupper som tillsammans skapar ett kraftfullt fält av energi. Dessa energipunkter för fred vill skapa ökad inre frid hos våra medmänniskor i vardagen. En fredlig människa är en gåva till sin familj och en stark kraft för det goda i världen.

Denna dag har ett världsomspännande gemensamt program, bl.a. en livesändning med guidad meditation från Ekam i Indien,där hundratusentals andra människor också deltar för att på ett kraftfullt sätt verka för fred inom individen och i världen. Svensk översättning erbjuds.

Denna kväll ger även Mattis Olsson en konsert där han delar sina magiska sånger med oss. Mattis musik berör verkligen på djupet, det är fantastiskt och meditativt att sjunga med eller bara lyssna och njuta, så missa inte detta!

Övrigt

Om du även önskar deltaga i guidade dagliga, enkla och kraftfulla meditationer på egen hand den 12-21 september anmäler du dig som fredsskapare på www.ekamworldpeacefestival.com

Pris

Det går även att deltaga i en av de båda delarna: Mattis konsert: 17.00-18.15. 100 kr. Världsfredsfestivalen kl. 18.30 (kom strax innan) – ca 20.00. Rekommenderad donation 100 kr, som går direkt till skydd av regnskog (som sedan tiodubblas av Sida!), se http://www.jordensvanner.se/vad-vi-gor/regnskog

Anmälan

onenessmalmo@gmail.com Alla är varmt välkomna, oavsett tidigare erfarenheter!

Arrangemangsnummer: 201058

Medverkande

Linda-Mari Fridström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.