RYDBOHOLM

Earthlings- körsång från hjärtat

Har du en längtan att sjunga tillsammans med andra? Vill du sjunga enkla och vackra sånger som är till för att ge oss och de som lyssnar en starkare koppling till oss själva, varandra, vår jord och allt som lever här? Då kan du ha kommit rätt!

Startdatum

30 augusti 2023

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

11 tillfällen, 22 studietimmar

Plats

Pilgrimage healing academy

Gravyrvägen 4 51570 RYDBOHOLM

Pris

1650 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi kallar oss för "Earthlings - Devotional Choir" och är en alldeles nystartad kör, där du har möjlighet att vara med från start! Sångerna är mest på engelska, men det kan också förekomma sånger på svenska och andra språk.

Vi kommer också ta in instrument som tex trummor och klangskålar. Möjligen flöjt och gitarr. Har du som deltagare någon sådan talang (violin, gitarr etc), så väver vi gärna in dig även på det sättet! Män, kvinnor, vana och ovana sångare - ju större blandning desto bättre. Det viktiga är din längtan efter att SJUNGA FRÅN HJÄRTAT!

HUR GÅR TRÄNINGEN TILL? Vi kommer börja med att värma upp såväl kropp som röst och ge dig möjlighet att lära känna din egen röst mer. Därefter får du lära dig sånger med enkla arrangemang på gehör (du behöver alltså inte kunna läsa noter). Fokus ligger på att verkligen sjunga med känsla, hjärtat, men också träna det konstnärliga uttrycket på scenen. Mellan körrepetitionerna får du tillgång till en app där du kan lyssna till och öva på din stämma. Vi träffas 12 gånger och avslutar med att framföra våra sånger under en lustfylld konsert där även publiken får medverka.

PRAKTISKA DETALJER Tid: 12 onsdagar kl. 18.30-20 Datum: start 30/8, slut 22/11. Uppehåll v37 och v44 Plats: Gravyrvägen 4, Rydboholm (ingång källardörr) Pris: Köravgift 1650kr samt 100kr för tillgång till en körapp. Du betalar en icke återbetalningsbar deposition på 750kr för att säkra din plats. Resten betalas i samband med kursstart.

OM KÖRLEDAREN Ingela Palmquist är utbildad körledare. Hon håller kurser och årsprogram kring röstens och instruments terapeutiska påverkan på oss med deltagare från hela landet. Sången har följt henne hela livet. Hon har vunnit silver i VM i Barbershop i New Orleans och har en fäbless för den ursprungliga sången som toning, kulning, chanting/jojk och övertonssång.

Varmt välkommen till en höst i värme, glädje, samvaro och SÅNG!

AnmälanAnmäl dig på Pilgrimages hemsida

Arrangemangsnummer: 502638

Ledare

Ingela Palmquist

Kontaktperson