MALMÖ

Drömyoga med Michael Katz

lär dig medvetet styra dina drömmar och arbeta med dem.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 18:00 - 22:00

Omfattning

3 tillfällen, 24 studietimmar

Lokal/rum

Sensussalen

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi ser fram emot att välkomna Dr. Michael Katz, en av Chögyal Namkhai Norbus äldsta studenter, till drömarbete i Malmö i höst. Den klarhet vi erfar under drömmarna ger oss insikt och kontroll i våra dagliga liv. De tekniker Michael använder under kursen kommer från psykodrama och tibetansk meditationspraktik.

Ledaren

Michael Katz har en doktorsexamen i psykologi från New York University, lång erfarenhet av tibetansk buddism och har studerat med många av de stora tibetanska mästarna. Han är medförfattare och redaktör av boken Dream Yoga and The practice of natural light (Drömyoga och utövandet i metoden naturligt ljus) tillsammans med Rinpoche Chögyal Namkhai Norbu. Han har också författat boken Tibetan dream Yoga the royal road to enlightenment (Tibetansk drömyoga den kungliga vägen till upplysning) och romanen The white dolphin (Den vita delfinen). Michael, en av de seniora instruktörerna i organisationen Dzogchen Community, fick behörighet att undervisa drömyoga och meditation av Chögyal Namkhai Norbu och har sedan två decennier undervisat i drömyoga och meditation på Harvard University, Amherst College, Tibet House och andra institutioner och organisationer i mer än 30 länder. Han har även varit med i Discovery channels program Kraften i drömmar och deltagit i den första Gateways of the mind -konferensen i London, samt en dokumentärfilm som heter Tamara's sacred journey efter att ha lett en grupp till heliga grottor i Tibet 2010.

Michael kommer att undervisa sittande på en stol. Ibland kommer vi att göra övningar där vi sover, vi kommer meditera och illustrera drömmar tillsammans. Undervisningen kommer att ske på lätt engelska.

Förkunskaper

Inget, alla kan vara med

Tider

Fredag: 18.00 – 20.00 Öppen föreläsning. Efter föreläsningen erbjuds kaffe och te. Lördag: 10.00 – 17.00 Kurs i Drömyoga (lunch 12.30-14.30) Söndag: 10.00 – 17.00 Kurs i Drömyoga (lunch 12.30-14.30)

Kostnad

Fredagens öppna föreläsning; 100 kr. Lördag och söndagens kurs i Drömyoga; Vid anmälan och betalning före 15 oktober; 1800 kr. Vid anmälan och betalning efter 15 oktober; 2000 kr. Den är öppna föreläsningen gratis för dom som anmäler sig till hela Drömyoga kursen. Rabatt 500 kr ges i rabatt till ungdomar under 23 år.

Anmälan och Betalning

Betala på plats eller via swish till Pernilla: 0704-933708

Arrangemangsnummer: 319275

Ledare

Pernilla Liedgren

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.