Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: https://unsplash.com/@krysamon

STOCKHOLM

DJ-kurs med Gunn Lundemo

En kurs både för dig som vill ta steget in i DJ-världen och för dig som redan gjort det men behöver praktiska tips, tekniska tricks för att utvecklas ännu mer av ett proffs.

Startdatum

1 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Lokal/rum

Studio c

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll & Upplägg

En kurs både för dig som vill ta steget in i DJ-världen och för dig som redan gjort det men behöver praktiska tips, tekniska tricks för att utvecklas ännu mer av ett proffs. Här får du gå igenom mixern, eq:n och lära dig att taktmixa. Och få hjälp med att hitta din egna personliga stil. DJ Gunn Lundemo har som professionell Dj de senaste 9 åren spelat på över 300 klubbar och festivaler i USA och runt om i Europa samt varit resident dj på berömda Twiga i Monte Carlo, Noppes i Stockholm, Billionaire mansion i Dubai och på Buddha Bar på Mauritius.

Dj-kurserna består av fem ledarledda tillfällen i våra lokaler och avslutas med en klubbspelning.

Datum

Kursen går fem tisdagar under hösten 2020.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 435194

Ledare

Gunn Lundemo

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.