Foto: https://unsplash.com/@krysamon

STOCKHOLM

DJ-kurs med Gunn Lundemo

En kurs både för dig som vill ta steget in i DJ-världen och för dig som redan gjort det men behöver praktiska tips, tekniska tricks för att utvecklas ännu mer av ett proffs. Här får du gå igenom mixern, eq:n och lära dig att taktmixa. Och få hjälp med att hitta din egna personliga stil. DJ Gunn Lundemo har som professionell Dj de senaste 9 åren spelat på över 300 klubbar och festivaler i USA och runt om i Europa samt varit resident dj på berömda Twiga i Monte Carlo, Noppes i Stockholm, Billionaire mansion i Dubai och på Buddha Bar på Mauritius.

Startdatum

24 mars 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Lokal/rum

Studio c

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Upplägg

Dj-kurserna består av fem ledarledda tillfällen i våra lokaler och avslutas med en klubbspelning.

Datum

Kursen går fem tisdagar under våren 2020.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 434214

Ledare

Gunn Lundemo

Gunn Lundemo har jobbat professionellt som Dj de senaste åtta åren. Hon har spelat i över 200 städer internationellt och turnerar med jämna mellanrum i både USA och runtom i Europa. Bl.a så har hon spelat på ”the billionaire mansion” i Dubai…När hon inte reser för att dj’a, så är hon en permanent sådan på medlemsklubben Noppes hemma i Stockholm.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.