Foto: https://unsplash.com/@krysamon

STOCKHOLM

DJ-kurs med Binnie Smalls fortsättning

Djupdyk längre ner i mixandets värld! Fördjupa dina grundkunskaper inom DJ:ing och slipa på taktmixning, dynamiska övergångar, effekter och setlists. Få tips av Binnie Smalls om marknadsföring och nätverkande, sätt att hitta nya spelningar och viktiga steg för att göra din hobby till ett yrke.

Startdatum

19 november 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 17:30 - 19:45

Omfattning

5 tillfällen, 15 studietimmar

Lokal/rum

Studio c

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

DJ-kurserna består av fem ledarledda tillfällen i våra lokaler. Under kursen kommer två olika DJ-format att presenteras; Serato och USB.

Datum

Kursen går fem torsdagar med start 5 november.

Förkunskaper:

Denna fortsättningskurs är perfekt för dig som tidigare gått en nybörjarkurs i DJ:ing eller för dig som är självlärd men vill fortsätta utvecklas som DJ.

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 435197

Ledare

Binnie Ahlsén

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.