Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: https://unsplash.com/@krysamon

STOCKHOLM

DJ-kurs med Binnie Smalls

Drömmer du om att kontrollera ett fullt dansgolv i New York eller på Jamaica, att starta en klubb på Söder eller är du bara sugen på att lära dig göra ett mixtape av dina favoritlåtar? Lär dig mixern, eq:n och att taktmixa. Få tips om hur du lägger upp en setlist och alla saker du behöver tänka på för att ta steget in i DJ-världen.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 15 studietimmar

Lokal/rum

Studio c

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

DJ-kurserna består av fem ledarledda tillfällen i våra lokaler. Under kursen kommer två olika DJ-format att presenteras; Serato och USB.

Datum

Kursen går fem torsdagar med start 24 september.

Förkunskaper:

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 435196

Ledare

Binnie Ahlsén

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.