Foto: https://unsplash.com/@krysamon

STOCKHOLM

DJ-kurs med Binnie Smalls

Drömmer du om att kontrollera ett fullt dansgolv i New York eller på Jamaica, att starta en klubb på Söder eller är du bara sugen på att lära dig göra ett mixtape av dina favoritlåtar? Lär dig mixern, eq:n och att taktmixa. Få tips om hur du lägger upp en setlist och alla saker du behöver tänka på för att ta steget in i DJ-världen.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 17:30 - 19:45

Omfattning

6 tillfällen, 18 studietimmar

Lokal/rum

Studio c

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

DJ-kurserna består av sex ledarledda tillfällen i våra lokaler. Under kursen kommer två olika DJ-format att presenteras; Serato och USB.

Datum

Kursen går sex torsdagar med start 8 oktober.

Förkunskaper:

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 435196

Ledare

Binnie Ahlsén

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.