STOCKHOLM

DJ-kurs med Gunn Lundemo

Drömmer du om att kontrollera ett fullt dansgolv på Ibiza, att starta en klubb på Söder eller är du bara sugen på att lära dig göra ett mixtape av dina favoritlåtar? Lär dig mixern, eq:n och att taktmixa. Få tips om hur du lägger upp en setlist och saker att tänka på om du vill starta en klubb.

Startdatum

Höst 2019

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Lokal/rum

Studio c

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

Dj-kurserna består av fem ledarledda tillfällen i våra lokaler och avslutas med en klubbspelning.

Datum

Kursen går fem tisdagar under hösten 2019. Datum uppdateras inom kort.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 433020

Ledare

Gunn Lundemo

Gunn Lundemo har jobbat professionellt som Dj de senaste åtta åren. Hon har spelat i över 200 städer internationellt och turnerar med jämna mellanrum i både USA och runtom i Europa. Bl.a så har hon spelat på ”the billionaire mansion” i Dubai…När hon inte reser för att dj’a, så är hon en permanent sådan på medlemsklubben Noppes hemma i Stockholm.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.