Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: David Beale

MALMÖ

Dirigent- och körledarkurser

Välkommen till Dirigent- och körledarkurserna 2020.

Startdatum

10 augusti 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag

Tid

Kl 13:30 - 17:30

Omfattning

3 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Övningsrum

Pris

3000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kurserna vänder sig till verksamma körledare som befinner sig på olika nivåer i sitt körledarskap.

Kurser och pris

Kurs A DIRIGERING – elementär, kostnad 3.000 kr

Kurs A Auskultant – kostnad 2.800

Kurs B DIRIGERING – fortsättning, kostnad 3.200 kr

Kurs C Master class – avancerad, kostnad 4.000 kr, Attn. Applicants to the Master class needs to append a short movie displaying the applicant conducting a choir.

Kurs D BARNKÖRLEDNING, kostnad 3.200 kr c

Kurs J KÖRLEDNING I JAZZ/POP/ROCKKÖR, kostnad 3.000 kr

Kurs L Anti-Aging för rösten, kostnad 3.000 kr

Kurs K KOMPOSITION OCH ARRANGERING FÖR KÖR, kostnad 3.000 kr

Kurs M SÅNG MED YNGRE BARN, kostnad 3.000 kr

Anmälan och antagning

Anmälan görs digitalt via länk, se nedan. Bekräftelse på antagning skickas med mail i mitten av maj. Brev med praktisk information och noter kommer att skickas i slutet av juni. Noter och annat kursmaterial ingår i priset

Till ansökan som aktiv i kurs C (Master class) ska du bifoga ett kortfattat CV samt en digital länk till en film som visar när du dirigerar en kör. Filmen skall vara 3-6 minuter lång, visa din dirigering framifrån eller från sidan samt hålla god ljudkvalitet. Vi beaktar i vilken ordning anmälningarna har registrerats, så snabba dig på med din ansökan! I de fall vi får fler sökande till en kurs än vi kan erbjuda platser sker urval utifrån de intervjufrågor du besvarar i samband med din anmälan på www.sensus.se/dirigentkurser. Urval till kurs C baseras främst på de dirigeringskunskaper som framgår av filmen.

Tid

Kursveckan inleds måndag 10 augusti kl 13:30 och avslutas med konsert på Palladium lördag 15 augusti kl. 15:00 med efterföljande fest. Söndag 16 augusti är undervisningsfri och räknas som hemresedag.

Plats

Musikhögskolan i Malmö, Ystadvägen 25,

Kost

Middagar under kursveckan måndag-lördag ingår i priset samt lunch tisdag-fredag och avslutningsfest. Ange i din anmälan om du har specialkost, allergier eller liknande.

Logi

Kursdeltagarna ordnar själva med logi för kursveckan. Nedan följer ett hotellförslag med rabatterat pris speciellt för våra kursdeltagare (med reservation för eventuella ändringar). Priserna avser kostnad per natt. Hotel Savoy Malmö Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö www.elite.se/malmo/savoy Priser: Enkelrum 795:-/natt inkl. frukost Länk till bokningssidan skickas ut i samband med antagningsbesked Rummen finns förbokade t.o.m. 26 juni 2020 Kostnadsfri avbokning av bokat rum kan göras fram till kl. 18.00 dagen före ankomst

Kursanordnarna förbehåller sig rätten att ställa in kurs med för få deltagare. OBS! Anmälan är bindande. Avanmälan godkänns endast mot läkarintyg och ev. erlagda avgifter återbetalas då. Genom att skicka in anmälan har jag tagit del av och accepterat villkoren ovan.

Information och anmälan:

sensus.se/dirigentkurser

Information in English

Sensus.se/masterclass

Välkommen med din ansökan!

Sveriges Körförbund: www.sverigeskorforbund.se

Föreningen Sveriges Körledare: www.korledare.se

Sveriges Kyrkosångsförbund: www.sjungikyrkan.nu

UNGiKÖR: www.ungikor.se

Körcentrum Syd: www.korcentrumsyd.lu.se

Sensus: www.sensus.se

Musik i Syd: www.musikisyd.se

Palladium: www.palladium.se

Arrangemangsnummer: 149791

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.