Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Diplomerad redovisningsekonom Stockholm

Utbildningen till Diplomerad redovisningsekonom är en praktisk utbildning för dig som arbetar med ekonomiadministration.

Startdatum

23 september 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 10:00 - 17:00

Omfattning

20 tillfällen, 160 studietimmar

Lokal/rum

Rum 1

Pris

75800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Du får kunskap om grundläggande redovisningsekonomiska begrepp och aktuell skattelagstiftning. Du får också lära dig att upprätta bokslut, bedöma skattekonsekvenser samt göra ekonomiska analyser. Målet med utbildningen är att ge deltagarna praktisk och användbar kunskap som behövs för det operativa ekonomiarbetet. Utbildningen vänder sig till personal med ekonomiadministrativa arbetsuppgifter såsom bokföringsassistenter, arbetsledande befattningar med ekonomiansvar, egenföretagare såsom redovisningskonsulter och andra som vill utveckla sina kunskaper inom kvalificerat ekonomiarbete. För ytterligare information och anmälan kontakta: Peter Östberg 0470-70 73 05, peter.ostberg@sensus.se Maria Ljung 0470-70 73 02, maria.ljung@sensus.se Sören Johnsson 0470-70 73 19, soren.johnsson@sensus.se

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

Arrangemangsnummer: 41397

Ledare

Willemo Cardestål

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.