Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

INTERNAT

Diplomerad Projektledare (internat)

Det har blivit allt vanligare att arbeta i projektform. Men att leda projekt på ett metodiskt, målinriktat och inspirerande sätt kräver kunskap om projektets olika delar samt metoder för att kunna planera och genomföra projektet från start till mål.

Startdatum

23 september 2020

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 10:00 - 18:00

Omfattning

4 tillfällen, 80 studietimmar

Pris

45000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Förståelse för grupprocesser och den egna rollen i projektgruppen är andra viktiga kunskaper som en projektledare bör ha. Sensus utbildning till projektledare ger dig möjlighet att utvecklas. Målet är att du efter avslutad utbildning skall ha tillräckligt med kunskaper för att självständigt kunna leda projekt.

Utbildningen vänder sig till blivande eller nyblivna projektledare med relativt liten erfarenhet av projektarbete.

Upplägg och innehåll

Utbildningen omfattar fyra tvådagarsinternat, samt uppgifter mellan sammankomsterna. Den totala studietiden är cirka 5 månader.

Utbildningen kommer att ges nära en tågstation med goda kommunikationsmöjligheter.

Pris

45 000 kronor. Priset avser hela utbildningen exklusive litteratur, inklusive internat

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Arrangemangsnummer: 905817

Ledare

Joel Veborg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.