KARLSTAD

Diplomerad Personalledare för Svenska kyrkan

Sensus utbildning i praktisk personalledning för Svenska kyrkan är en diplomutbildning som bygger på självstyrt lärande där du som deltagare har ansvar för din egen utvecklingsplan. Ditt lärande definieras utifrån var du befinner dig just nu och dina och din organisations utvecklingsbehov. Du får stöd för att förstå och analysera ditt eget lärande, utveckla dina personliga färdigheter och genomföra förändringar.

Startdatum

21 oktober 2019

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Utbildningen är helt anpassad efter miljön i Svenska kyrkan och är utformad efter de behov som lyfts upp av medarbetarna i stiftet. Målet är att du direkt ska kunna omsätta dina kunskaper i din verksamhet.

Utbildningen riktar sig till anställda inom Svenska kyrkan som arbetar med personalansvar eller har en arbetsledande roll.

Tid

Uppstarten sker på internat den 21-22 oktober. Både uppstart och avslutning sker på internat däremellan genomförs kurstillfällena på Sensus ungefär ett tillfälle per månad

Plats

Lokal meddelas senare.

Diplomering sker i samband med sista internatet.

Kontakt

För ytterligare information, personligt besök och anmälan kontakta Annika Berg, 031-708 39 25, annika.berg@sensus.se

Pris

34 900 kr, tillkommer litteraturavgift ca. 3000 kr (som medarbetare i Svenska kyrkan har du 10% rabatt på kursavgiften på alla våra diplomutbildningar)

Anmälan

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär. För anmälan till reservplats kontakta Annika Berg, 031-708 39 25

Ladda ner kursbeskrivning

Arrangemangsnummer: 403332

Ledare

Katarina Byström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.