Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav bildbyrå

INTERNAT

Diplomerad Personalledare för Svenska kyrkan

Sensus utbildning i praktisk personalledning för Svenska kyrkan är en diplomutbildning som bygger på självstyrt lärande där du som deltagare har ansvar för din egen utvecklingsplan.

Startdatum

Vår 2022

Veckodagar

Tisdag, Onsdag, Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 17:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Plats

Internat

INTERNAT

Pris

37900 kr

Ditt lärande definieras utifrån var du befinner dig just nu, och dina och din organisations utvecklingsbehov. Du får stöd för att förstå och analysera ditt eget lärande, utveckla dina personliga färdigheter och genomföra förändringar.

Utbildningen är helt anpassad efter miljön i Svenska kyrkan och är utformad efter de behov som lyfts upp av medarbetarna i stiftet. Målet är att du direkt ska kunna omsätta dina kunskaper i din verksamhet. Utbildningen riktar sig till anställda inom Svenska kyrkan som arbetar med personalansvar eller har en arbetsledande roll.

Utbildningsstart våren 2022

Utbildningen kommer att genomföras i Sensus utbildningslokaler i centrala Malmö samt ett inledande och ett avslutande internat på Åkersbergs stiftsgård. Som deltagare har du valet att istället deltaga digitalt vid de träffar som genomförs i Malmö, om du föredrar det.

Kostnad för internat och litteratur tillkommer.

Ledare: Katarina Byström och Per Westberg

Övrigt

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

Arrangemangsnummer: 905899

Ledare

Katarina Byström

Per Westberg

Kontaktperson