Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

MALMÖ

Diplomerad Personalledare för Svenska kyrkan

Sensus utbildning i praktisk personalledning för Svenska kyrkan är en diplomutbildning som bygger på självstyrt lärande där du som deltagare har ansvar för din egen utvecklingsplan.

Startdatum

18 augusti 2020

Veckodagar

Tisdag, onsdag

Tid

Kl 9:00 - 17:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Lokal/rum

Caféet

Pris

37900 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Ditt lärande definieras utifrån var du befinner dig just nu, och dina och din organisations utvecklingsbehov. Du får stöd för att förstå och analysera ditt eget lärande, utveckla dina personliga färdigheter och genomföra förändringar.

Utbildningen är helt anpassad efter miljön i Svenska kyrkan och är utformad efter de behov som lyfts upp av medarbetarna i stiftet. Målet är att du direkt ska kunna omsätta dina kunskaper i din verksamhet. Utbildningen riktar sig till anställda inom Svenska kyrkan som arbetar med personalansvar eller har en arbetsledande roll.

Tid: 18-19 august (internat), 15 september, 13 oktober, 10 november, 8 december, 12 januari, 9 februari, 9-10 mars (internat) Diplomering sker i samband med sista internatet, den 9 mars.

Kostnad för internat och litteratur tillkommer.

Ledare: Katarina Byström och Per Westberg

Övrigt

Sista anmälningsdag 2020-07-06

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

Arrangemangsnummer: 905784

Ledare

Katarina Byström

Per Westberg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.