Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

Foto: Scandinav bildbyrå

GÖTEBORG

Diplomerad HR-koordinator Göteborg

På Sensus i Göteborg kan du utbilda dig till Diplomerad HR-koordinator. Som HR-koordinator deltar du med självklarhet i organisationens viktiga HR-processer såsom rekrytering, kompetensutveckling och avveckling.

Startdatum

23 februari 2022

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 16:30 - 20:00

Omfattning

20 tillfällen, 80 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Se beskrivning

Vi planerar att under våren 2022 genomföra träffarna i våra studielokaler i centrala Göteborg förutsatt att detta är möjligt p g a den i dagsläget rådande pandemin. I annat fall kommer utbildningen att vara uppbyggd kring digitala träffar en kväll i veckan på mötesplattformen Zoom.

Den här utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas i din yrkesroll och bredda dina kunskaper inom praktiska HR-processer, arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Du får verktyg som gör att du kan hantera det praktiska HR-arbetet på ett säkert och medvetet sätt.

Efter utbildningen till HR-koordinator har du möjlighet att studera ytterligare fyra delkurser och bli diplomerad HR-specialist.

Branschöverskridande erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande med andra deltagare är viktiga inslag i utbildningen och något som du kommer att ha stor glädje och nytta av i framtiden.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med eller kommer att arbeta med HR-frågor.

Startdatum

23 februari 2022 med möjlighet till efteranmälan

Sista Anmälningsdag

1 februari 2022.

Upplägg

Utbildningen omfattar 80 lärarledda studietimmar upplagda på 20 tillfällen. Kursen kommer att hållas på onsdagar kl 16.30-20.00.

Plats

Vi planerar att under våren 2022 genomföra träffarna i våra studielokaler i centrala Göteborg förutsatt att detta är möjligt p g a den i dagsläget rådande pandemin. Skulle FHMs rekommendationer säga annat kommer vi att starta utbildningen på den digitala mötesplattformen Zoom med ett digitalt upplägg och därefter övergå till fysiska träffar så snart detta är möjligt.

Kurslitteratur

Litteraturlistan uppdateras ständigt så att den alltid täcker den senaste utvecklingen inom området.

Ledare

Samtliga ledare är verksamma inom området, vilket ger goda förutsättningar för dig att både praktiskt och teoretiskt växa in i yrkesrollen.

Antal deltagare

Antalet deltagare är som regel högst 16 per utbildning.

Informationsmöte

Digitalt informationsmöte torsdag 13/1 2022 kl 9-10 på mötesplattformen Zoom. Anmäl dig till annika.berg@sensus.se

Kontakt

För ytterligare information och anmälan kontakta Annika Berg, 031-708 39 25, annika.berg@sensus.se

Pris

37.900 kr. Deltagaren beställer och betalar själv litteraturen utifrån uppdaterad litteraturlista. (Litteraturkostnad ca. 3.500 kr)

Arrangemangsnummer: 403542

Ledare

Sara Nordenstam

Marcus Gustavsson

Kontaktperson