Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Digitalt polyfika med Polyföreningen!

På kort notis bjuder Polyföreningen in till årets första digitala polyfika <3 Nu på fredag 22 april kommer ett Zoom-rum finnas tillgängligt i åtminstone 2 timmar (19.00 - 21.00). En Polyfika är ett enkelt socialt tillfälle för att träffa andra som tänker flersamt kring relationer.

Datum

22 april 2022

Dag

Fredag

Tid

Kl 19:00 - 21:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen oavsett om du snubblade på begrepp som etisk icke-monogami, polyamori och relationsanarki igår eller om du haft flera relationer i decennier. Medlemmar likväl som icke-medlemmar i Polyföreningen välkomna ❤ Samtalet är fritt och kan beröra flersamma relationer eller gå in på helt andra ämnen, så som det blir bland de som deltar helt enkelt.

Värd för tillfället är Urban som är en aktiv medlem i Polyföreningen. Länk till Zoom-rummet: https://sensus-se.zoom.us/j/89247366280 Ställ gärna frågor till Polyföreningen på Facebook/Messenger om du har några. Trevlig fika önskar Polyföreningen!

Zoom-vett och etikett

  • Det uppskattas om alla kan deltaga med kamera men det är inget måste.
  • Skriv in/Uppdatera ditt namn så det står både namn och pronomen t.ex. Urban (han). Om du har svårt så kan värden hjälpa dig uppdatera.
  • Vill du prata specifikt med en eller ett par personer så be om att få ett "breakout room" till er.

Arrangemangsnummer: 870522

Kontaktperson