Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Digitalt informationsmöte - För dig som är intresserad av HR

Funderar du på att bredda dina kunskaper inom HR-området? Är du nyfiken på att veta mer om våra utbildningar Diplomerad HR-specialist och Diplomerad HR-koordinator? Välkommen på ett digitalt informationsmöte den 29 maj!

Startdatum

29 maj 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 14:00 - 15:00

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Du får träffa utbildningsansvarig Annika Berg som berättar om utbildningarna. Passa på att ställa frågor och prata med oss på Sensus och andra intresserade.

Dag: 29 maj Tid: 14.00-15:00 Plats: Digitalt. Vi kör via konferenssystemet Zoom. När du anmäler dig får du en länk som du loggar in på den 26 maj.

Kostnadsfritt.

Har du frågor, kontakta Mia Ljung, maria.ljung@sensus.se, 0706266103

Arrangemangsnummer: 41643

Ledare

Annika Berg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.