Distans

Digital bokcirkel i Slow fashion

Varje år kastar vi i Sverige hela 8 kg kläder per person rakt ner i soporna. De flesta kläder vi köper kommer från andra delar av världen. Hållbart? Nej!

Startdatum

14 september 2021

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Detta är en studiecirkel som bygger på boken Slow fashion: din guide till smart och hållbart mode, av Jennie Johansson och Johanna Nilsson.

Boken är lika delar modemanifest och praktiskt handbok. Oavsett om du är en modeälskande klädnörd eller om kläder bara är något du använder för att skyla din kropp är detta en studiecirkel där eftertanke, medvetenhet och miljö står i fokus. Ni lär er er bland annat om kvalitet, modeindustrin, shopping på nya sätt och att vårda sina plagg. Hur får jag min garderob att hålla längre?

Till boken finns en handledning som vi på Sensus tillhandahåller och i denna digitala cirkel kommer alla deltagare att kunna ta del av den. Cirkeln är en kamratcirkel, där deltagarna formar träffarna tillsammans utifrån handledningen och egna intressen. Ni får ett eget mötesrum att träffas i, instruktioner för detta skickas ut inför cirkeln. Läs mer på www.slowfashion.nu

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Boken Slow fashion, kan lånas på bibliotek, köpas själv eller beställas genom oss. Handledning, tillhandahålls av oss.

Kontaktperson