Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Digital ambassadörskurs Hikari

HIKARI betyder "ljuset" på japanska. Kursen syftar till att du ska förstå ingångar till ditt naturliga välmående, din fulla potential samt skala av det som står i vägen för upplevelse av frihet och glädje. Den syftar också till att du ska förstå ditt värde och kunna omvandla detta till att bli en spridare av välmående till din omgivning. Världen behöver goda förebilder. Vill du också vara en förebild och sprida välmående?

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Under kursen presenteras 3 upplevelsenivåer som du kan luta dig emot vid arbete och möte med våra medmänniskor och annat levande. Som en avrundning av kursen görs ett grundläggande prov. Varje deltagare som genomgår kursen samt blir godkänd på provet får en kostnadsfri Hikari ambassadörs T-shirt av god kvalité samt ett diplom. Detta postas hem till dig.

Kursen genomförs digitalt via zoom av Riksorganisationen Hikari och arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund. Inför träffen får du zoom länken mejlad till dig. Kursledare är Ivan-Thomas Brilje, verksamhetsledare Riksorganisationen Hikari. Läs mer om Riksorganisationen Hikari på deras hemsida

Arrangemangsnummer: 322125

Ledare

Ivan Brilje

Kontaktperson