Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Dialogkvällar-Samtal om livet

Att leva i hela sin kraft med både sårbarhet och styrka! Hur får man till det i ett vanligt vardagsliv?

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Plats

På distans

Pris

150 kr

Om träffarna

Ett sätt att börja är att mötas och nyfiket utforska tillsammans med andra som också tänker kring frågorna. Att närma sig det just du längtar efter, det som hindrar och hur livet kan gestalta sig om du tar ett steg och möter dina drömmar. Det får du chansen till när vi möts under Sensus Dialogkvällar under hösten 2021. Vi träffas tre kvällar över zoom. Datum: 27/10, 10/11 och 24/11.

Du som kommer är intresserad av livsfrågor, kanske utmanar livet lite extra eller kanske är du nyfiken, vill tänka tillsammans med andra och öka din förståelse för dig själv och andra i din omgivning. Inga förkunskaper krävs.

Du deltar på dina egna villkor. Du delar det som känns rätt, tar hand om dina gränser samtidigt som du låter chanser öppnas för att upptäcka nytt hos dig själv och andra!

Eva Solhäll, som driver För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård, leder träffarna. Vi alternerar mellan enskild reflektion, samtal och stunder där Eva delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Information och anmälan kväll 1

Information och anmälan kväll 3

Information och anmälan [Fysiska träffen] (https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/dialogkvall-samtal-om-livet-319524/)

FröetNågonstans i våra liv längst ner dit förtrycket inte nått bär vi fortfarande fröet till en möjlig frihet Det ska få oss att växa Ingenting kan längre hindra oss

Peter Curman

Varmt Välkommen!

Arrangemangsnummer: 319577