Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

STOCKHOLM

Dialogkväll-samtal om livet

Äntligen får vi träffas i samma rum!

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Plats

XXXMedborgarhusetM015

Medborgarplatsen 4 11826 STOCKHOLM

Pris

150 kr

Den 20 oktober träffas vi nu efter ett och ett halvt år av avstånd i Medborgarhuset på Södermalm för en kväll i samtal om: Att leva i hela sin kraft med både sårbarhet och styrka. Att känna att det är man själv som styr och gör val i livet. Hur får man till det i ett vanligt vardagsliv? Ett sätt att börja är att mötas och nyfiket utforska tillsammans med andra som också tänker kring frågorna. Att närma sig det just du längtar efter, det som hindrar och hur livet kan gestalta sig om du tar ett steg och möter dina drömmar. Det får du chansen till i höst under Sensus Dialogkväll.

Upplägg.

Eva Solhäll, som driver För Hälsa – Färentuna Hälsoträdgård, leder träffarna. Vi möts i kreativa övningar och alternerar mellan enskild reflektion, samtal och stunder där Eva delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Målgrupp.

Du som kommer är intresserad av livsfrågor, kanske utmanar livet lite extra eller kanske är du nyfiken, vill tänka tillsammans med andra och öka din förståelse för dig själv och andra i din omgivning. Inga förkunskaper krävs.

Du deltar på dina egna villkor. Du delar det som känns rätt, tar hand om dina gränser samtidigt som du låter chanser öppnas för att upptäcka nytt hos dig själv och andra!

Varmt Välkommen!

Arrangemangsnummer: 319524