GÖTEBORG

Det susar i säven – Göteborgs Nya Teater

”Våren jäste i luften ovanför honom och i jorden under och runt omkring, ja, till och med hans lilla mörka oansenliga boning genomträngdes av dess gudomliga oro och längtan. Det var någonting som drog honom oemotståndligt uppåt…”

Startdatum

31 mars 2019

Dagar

Söndag

Tid

Kl 15:00 - 16:00

Pris

100 kr

Berättelsen tar sin början den dag Mulle avbryter sin stora vårstädning för att utforska världen utanför. Vid flodbanken träffar han Råttan och tillsammans med den skrytsamma Herr Padda, Grävling och Utterssons får vi följa vännerna på ett äventyr kantat av faror och strapatser, men också värme, humor, vänskap och en stor dos samhällssatir.

GÖTEBORGS NYA TEATER

Göteborgs Nya Teater består av tre olika teatrar från daglig verksamhet; Kulturlabbet, Teater Phantastisk och Teater Konfekt, samt yrkesverksamma pedagoger, konstnärer och producenter. Våren 2018 påbörjade vi arbetet med vår första gemensamma teaterföreställning och den första mars 2019 har Det susar i säven av Kenneth Grahame premiär. Oavsett vilken bakgrund eller vilka förutsättningar vi har inom GNT så arbetar vi alltid tillsammans mot ett gemensamt mål; att skapa och producera kvalitativ underhållning!

Bokning sker på: gbgnyateater@gmail.com

Biljettpris: Ordinarie 100:- Reducerat 60:- Betalas i dörren med swish eller kontanter

Arrangemangsnummer: 995728

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.