Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALV

Det gemensamma rummet I- konsert i Kalv

Datum

12 augusti 2022

Dag

Fredag

Tid

Kl 21:00 - 22:00

Plats

Kalvs bygdegård

Bomskogsvägen 10 51261 KALV

Pris

Kostnadsfritt

Det gemensamma rummet är en ljudutveckling.

Det gemensamma rummet erkänner författarskapet – det är ”situationen” och "rummet” som utvecklas. Det gemensamma rummet är baserat på personlig erfarenhet. Det gemensamma rummet skapar en ny virtuositet som betonar bräcklighet och unikhet i varje konsert. Det gemensamma rummet omfattar identiteter och olikheter. Det gemensamma rummet är kroppen och dess vibrationer. Det gemensamma rummet är annorlunda i sig. Det gemensamma rummet är generöst. Det gemensamma rummet är tänkt att delas. Det gemensamma är rum. Det gemensamma Det…

Sergej Tchirkov (*1980, St. Petersburg) är ackordeonist, curator och forskare bosatt i Bergen i Norge. Hans intresse för ny musik har lett honom till en mängd samarbeten med kompositörer, som Pierluigi Billone, Hanna Eimermacher, José María Sánchez Verdú, Ivan Fedele, Tamara Friebel, Klaus Lang, Ida Lunden med flera. Runt 300 verk för ackordeon har uruppförts av Tchirkov, som utöver sin solistroll regelbundet medverkar i ensembler och orkestrar runt om i Europa.

Med idylliska byn Kalv som kuliss får du uppleva en festival för nutida konstmusik, där man blandar musik från förra årtusendet med det nyskrivna. Deltagarna från lokala och regionala likväl som internationella ensembler.

Priser

Genomförs med stöd av Västra Götalandsregionen

Arrangemangsnummer: 811130