Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Den etiska slampan, bok- och samtalscirkel

Välkommen till en bokcirkel där vi tillsammans läser Den etiska slampan och diskuterar egna erfarenheter av relationer och normer utifrån vad vi läst.

Startdatum

16 juni 2021

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

75 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

I över 30 år har Den etiska slampan varit en grundbok för personer som söker relationsstilar och praktiker utanför den exklusiva tvåsamheten som är många samhällens norm. Boken tar upp ett antal aspekter Har du tänkt att du ska läsa Den etiska slampan? Tänkt läsa den igen? Läst den och känner att du behöver samtala och bolla intryck från den?

Ronja Håkansson är vår ledare och sammankallande till en biblioterapeutisk bokcirkel kring tredje utgåvan av Den etiska slampan. Välkommen oavsett vilket språk du läser boken på och vilken utgåva du läser! 
En biblioterapeutisk studiecirkel innebär att en grupp träffas och talar om hur (utvalda) texter påverkar oss människor. Vilka känslor och tankar bubblar upp i dig av under läsningen? Hur påverkar boken ditt liv och dina tankar? Med deltagarnas tankar och känslor som utgångspunkter har gruppen samtal kring texten och oss själva.

Praktiska detaljer

Vi kommer att träffas på onsdagar varannan vecka kl 19:00 till 20:30, totalt sex tillfällen. Till första träffen behöver du inte läst något men bra om du har införskaffat boken (låna på bibliotek, ljudbok eller köpt bok fungerar, både på engelska och svenska). Sensus erbjuder ett mötesrum i Zoom. Det är viktigt att gruppen blir en trygg plats att dela erfarenheter på och därför blir vi max 10 deltagare inklusive ledare i denna cirkel. Vid fler anmälningar så delar vi upp gruppen under den första träffen till flera grupper.

OBS! Sista anmälningsdag är en vecka innan cirkelstart. 
Frågor och funderingar om cirkelns innehåll skickas till Ronja Håkansson, mail: ronja.mooneye@gmail.com

Ledare

Ronja Håkansson

Kontaktperson