Distans

Den etiska slampan, bok- och samtalscirkel

Välkommen till en biblioterapeutisk bokcirkel där vi tillsammans läser Den etiska slampan och diskuterar egna erfarenheter av relationer och normer utifrån vad vi läst.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

I över 30 år har Den etiska slampan varit en grundbok för personer som söker relationsstilar och praktiker utanför den exklusiva tvåsamheten som är många samhällens norm. Boken tar upp ett antal aspekter Har du tänkt att du ska läsa Den etiska slampan? Tänkt läsa den igen? Läst den och känner att du behöver samtala och bolla intryck från den?

Ronja Håkansson är vår ledare och sammankallande till en bibloteuraputisk bokcirkel kring tredje utgåvan av Den etiska slampan. Välkommen oavsett vilket språk du läser boken på och vilken utgåva du läser! 
En biblioteraputisk studiecirkel innebär att en grupp träffas och talar om hur (utvalda) texter påverkar oss människor. Vilka känslor och tankar bubblar upp i dig av under läsningen? Hur påverkar boken ditt liv och dina tankar? Med deltagarnas tankar och känslor som utgångspunkter har gruppen samtal kring texten och oss själva.

Praktiska detaljer

Vi kommer att träffas fem gånger mellan september och december, 90-120 minuter varje gång. På första träffen bestämmer gruppen tillsammans vilka dagar och tider som träffarna ska ske för att möjliggöra för alla som vill att delta. Sensus erbjuder ett mötesrum i Zoom men gruppen kan välja andra plattformar om de vill, t.ex. Jitsi eller Discord. Det är viktigt att gruppen blir en trygg plats att dela erfarenheter på och därför blir vi max 6 deltagare inklusive ledare i denna cirkel. Vid fler anmälningar så delar vi upp gruppen under den första träffen till flera grupper. 
Frågor och funderingar om cirkelns innehåll skickas till Ronja Håkansson, mail: ronja.mooneye@gmail.com

Arrangemangsnummer: 54495

Ledare

Ronja Håkansson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.