Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Nathalie Malic/Scouterna

Stockholm

Demokratijamboree och Scouternas stämma

Demokratijamboree arrangeras vart annat år och är en rolig och utvecklande mötesplats, fylld av demokrati, inspiration, utmaningar, vänner och gemenskap. Det är ett stort arrangemang som samlar och engagerar scouter från hela Sverige. Tillsammans tar medlemmarna beslut om hur Scouternas verksamhet ska drivas de kommande åren. Det är en fantastisk möjlighet att få vara med och påverka, ung som gammal.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Fredag, Lördag, Söndag

Tid

Kl 18:00 - 22:00

Omfattning

3 tillfällen, 24 studietimmar

Plats

Stockholms universitet

Konradsbergsgatan Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Save the date: 18-20 november 2022

Scouterna är glada att kunna bjuda in till Scouternas största demokratifest - Demokratijamboree 2022. I år blir det ett fysiskt evenemang som går av stapeln den 18-20 november i Aula Magna på Stockholms Universitet.

Officiell inbjudan med information om anmälan och andra detaljer kommer senare, men boka datumet i din kalender och informera din kår redan nu. Scouter i alla åldrar är välkomna att dela.

Demokratijamboree är ett tillfälle för scoutrörelsen att praktisera och värna om vår demokrati, allas rätt att uttrycka sin åsikt och ge alla medlemmar möjlighet att påverka.

#använddinröst

Vill du vara med och utforma Demokratijamboree 2022?

Scouterna söker nu funktionärer till planering och genomförande av Demokratijamboree 2022, som till exempel projektledning, programplanering, kommunikationsproduktion, demokratigrupp med mer. Fyll i vårt intresseformulär och berätta vad du tycker skulle vara roligt att hjälpa till med.

Var med och genomför Demokratijamboree 2022, fyll i intresseanmälan här Demokratijamboree och Scouternas stämma

Arrangemangsnummer: 438496

Kontaktperson