ÖREBRO

Danskurs: Polskor från Rättviksbygden

Ledare

Startdatum

14 september 2019

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 12:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Lokal/rum

Teaterladan

Pris

250 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Felan bjuder in till danskurs med fokus på polskor från Rättviksbygden.

Vi vänder oss till dig som vill utveckla ditt dansande och kommer att arbeta med steget, balansen, rotationen och samdansen med både musiken och danspartnern. Dessutom kommer kursen att lägga tyngdpunkt på den musik som kommer att spelas på Felans konsert senare samma kväll; så att du som kursdeltagare blir lite extra väl uppvärmd inför kvällens dansgolv. Både du som är ny inom folklig dans och du som är mer erfaren är välkommen – kursens innehåll kommer att anpassas efter gruppen!

Torbjörn Sjöberg och Yvonne Hansen, två välrenommerade dansinstruktörer med lång och bred erfarenhet av att undervisa i folklig dans. Vi vänder oss till dig som vill utveckla ditt dansande och kommer att arbeta med steget, balansen, rotationen och samdansen med både musiken och danspartnern. Dessutom kommer kursen att lägga tyngdpunkt på den musik som kommer att spelas på Felans konsert senare samma kväll; så att du som kursdeltagare blir lite extra väl uppvärmd inför kvällens dansgolv. Både du som är ny inom folklig dans och du som är mer erfaren är välkommen – kursens innehåll kommer att anpassas efter gruppen!

Arrangemangsnummer: 316870

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.