ÖREBRO

Danskurs med Torbjörn Sjöberg och Yvonne Hansen

Innehåll

Startdatum

9 november 2019

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 12:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Lokal/rum

Teaterladan

Pris

250 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vi är glada att kunna presentera danskurs med dessa två välrenommerade dansinstruktörer. Både du som är ny inom folklig dans och du som är mer erfaren är välkommen – kursens innehåll kommer att anpassas efter gruppen och individen.

Fokus är polska och detaljer för att hitta känslan och svänget kommer att finslipas. Du kommer också få prova på några varianter av polska som kommer spelas av kvällens artister!

Torbjörn och Yvonne kommer under kursen ta med dig som dansare in i den värmländska polsketraditionen. Vi kommer att dansa polskor från Klarälvdalen. Men för att se kontrasterna kommer du som dansare också att få kasta dig österut och prova på att dansa några härliga Uppländska bondpolskor.

Ledare

Torbjörn Sjöberg och Yvonne Hansen är sen många år tillbaka etablerade dansinstruktörer inom såväl folkdans som annan dans. På Felan har de under 2019 haft flera uppskattade kurser.

Inga förkunskaper

Kursen kräver ringa förkunskaper och anpassas till deltagarnas nivå. Under kursen bjuds det på frukt.

Arrangemangsnummer: 316873

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.