Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

ÖREBRO

Danskurs med Ami Dregelid och Kristofer Pettersson.

POLSKA hela dagen – Danskurs med Ami Dregelid och Kristofer Pettersson

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Plats

WadköpingTeaterladan

BERTIL WALDÉNS GATA 1 70215 ÖREBRO

Pris

450 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Detta är en kurs såväl för dig som bara dansat lite grann och vill lära mer som för dig som dansat en hel del och vill fördjupa din kunskap. Med stort fokus på Kristofers musik kommer vi att jobba med t ex snurr och sväng, balans och teknik, svikt och samdans, tydlighet och flöde. Kort sagt att hitta en kraftfull, avspänd dans i samspel med den du dansar med och med musiken.
Ami Dregelid är dansare och pedagog med stor lust att möta folk som vill lära sig att dansa eller utveckla sitt dansande. För Ami är samspelet med musiken och danspartnern centralt och hon har under många år utvecklat metoder att förmedla det när hon undervisar. Hon är lärare på Folkdanskursen på Eric Sahlströminstitutet, undervisar i dans och spel på Kungliga musikhögskolan i Stockholm, på Stockholms konstnärliga högskola samt har kortare kurser.
Kristofer Pettersson spelar silverbasharpa med den äldre norduppländska traditionen som musikalisk hemvist. Dansen har en central och självklar roll i denna musiktradition och det är på dansgolvet det händer!"

Övrigt

Vi tar lunchpaus mitt på dagen. Ta med egen mat eller köp lunch på ett café eller en restaurang i Wadköping. Du behöver inte anmäla dig som par.

Sista anmälningsdag:

Onsdag 7 september

För mer information:

Eva Gert 070-401 12 17

Arrangemangsnummer: 321442

Ledare

Eva Gert

Karin Egardt

Kontaktperson