Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

KALMAR

Danskurs barnsalsa 8-10 år

Detta är en danskurs för barn i flamenco där fokus ligger på rörelseglädje och att hitta sin egna kraft i denna fantastiska dans med ursprung i Andalusien.

Startdatum

30 augusti 2020

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 11:00 - 12:00

Omfattning

12 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

750 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Flamenco är en stolt och kraftfull dans med mycket energi, vackra kläder, fest och dramatik. Flamenco ger dig pondus, bra kroppshållning och styrka och dansas av både män och kvinnor, flickor och pojkar i par, solo eller grupp och alla åldrar. Vi arbetar med dans, rytmik bestående av handklappar och fötter i samspel med musik och armar. Vi börjar med grunderna i flamenco som är fotstampar, rytmik, koordination och kroppshållning. Vi gör en enkel koreografi med enkla stegkombinationer och flamenco armar- och händer. Olé!

Förkunskaper

Det finns inga krav på förkunskaper i denna kurs, alla är välkomna i bekväma kläder.

Ledare

Rigoberto Gadeo Castro undervisar i flamenco, latino teamdance, showdance, salsa, bachata, latino partymix, barnsalsa och latinsk teamdance för ungdomar. Han har en mångårig erfarenhet som dansare, instruktör och koreograf och har både uppträtt och deltagit som gästinstruktör i stora dansevenemang. Han har gedigen internationell danspedagogisk kompetens och brinner verkligen för att alla elever ska känna känslan i varje dans och kulturarvet som följer med den. Han har förkovrat sig både på Kuba, Puerto Rico, Miami, New York och sist men inte minst i flamencons huvudfäste Andalusien och är en mycket noggrann och ambitiös danspedagog.

Arrangemangsnummer: 54453

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.