Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

KALMAR

Danskurs barnsalsa 8-10 år

Äntligen, en kurs för att introducera yngre till de härliga rytmerna av salsatoner! I denna kurs får deltagarna lära sig grunderna i salsa och fokus ligger på att ha roligt.

Startdatum

30 augusti 2020

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 10:00 - 11:00

Omfattning

12 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

750 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi kommer att arbeta med enkla steg och kombinationer som kan dansas individuellt, i par och i grupp. Barnen får möjlighet att leka dans och framförallt lära sig rytmik och utveckla musikkänslan. I våra klasser kommer vi också att låna element från andra danser, bl.a. afrokubansk rumba, cha-cha-cha, enkla reggaetonrörelser och bachata. Kurser för barn mellan 8 och 10 år.

Vi sätter ihop en koreografi som vi sen visar på vår avslutningsshow.

Ledare

Rigoberto Gadeo Castro undervisar i flamenco, latino teamdance, showdance, salsa, bachata, latino partymix, barnsalsa och latinsk teamdance för ungdomar. Han har en mångårig erfarenhet som dansare, instruktör och koreograf och har både uppträtt och deltagit som gästinstruktör i stora dansevenemang. Han har gedigen internationell danspedagogisk kompetens och brinner verkligen för att alla elever ska känna känslan i varje dans och kulturarvet som följer med den. Han har förkovrat sig både på Kuba, Puerto Rico, Miami, New York och sist men inte minst i flamencons huvudfäste Andalusien och är en mycket noggrann och ambitiös danspedagog.

Arrangemangsnummer: 54452

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.