Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

HÖÖR

Danskraft - picknick med dans på avstånd

Var med och utforska cirkelns kraft

Startdatum

2 juni 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Lokal/rum

Frihetens kapell

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Första tisdagen varje månad under september-december och februari-juni träffas vi på kyrktorget (inomhus) för att dansa cirkeldans/Heliga danser. Vårens tema är Danskraft, om när man kan dansa (alltid?), när man behöver dansa, vad dansen kräver av oss och vad den ger tillbaka, gåvor av kraft, glädje, förändring och insikt - i oss själva såväl som i stort, i världen Danserna rör sig i cirkel eller spiral, kommer från många delar av världen, är ibland urgamla och ibland nyskapade. Stegen är enkla och alla kan vara med. Ofta avslutas kvällen med en mycket kort dansmässa.

Förkunskaper

Du behöver inte ha dansat förut. Varje gång är fristående så du kan komma när du vill.

Ledare

Annika Linderfalk och Karin Fors

Övrig Information

Ingen anmälan behövs och det kostar ingenting. tag med din egen picknick

Arrangemangsnummer: 319658

Ledare

Annika Linderfalk

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.