KARLSKRONA

Dansa Våren i balans

Dansa dig till balans mellan mörker och det kommande ljuset

Startdatum

3 mars 2019

Dagar

Söndag

Tid

Kl 13:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfällen, 4 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Kom och prova cirkelns kraft Heliga danser har som grundläggande utgångspunkt en övertygelse om att dans har en helande och andlig dimension där kropp och ande/själ inte går att separera och att kunskap och insikt kan förmedlas genom dans utan att behöva gå vägen genom huvudet.

En del av våra danser är långsamma och meditativa, andra kraftfulla och energirika. Vi dansar i cirklar, labyrinter och spiraler, inspirerade av såväl medeltida och folkliga danser som modernare musik. Många danser är hämtade från andra kulturtraditioner och andra är nykoreograferade.

Ledare

Pia Lamberth arbetar sedan mer än tjugo år med danser från många tider och kulturer, leder dansgrupper, utbildar dansledare och arbetar med Heliga danser på allehanda sätt i seminarier och workshops. Hjärtesaken är det arv av mönster och berättelser som generationer av dansare burit till oss genom årtusenden. Mer information: <A HREF="http://www.pialamberth.se/"TARGET="_blank">www.pialamberth.se</A>

Övrigt

Deltagandet är gratis eftersom församlingen och Sensus är sponsorer, men vi tar gärna emot en anmälan

Arrangemangsnummer: 318503

Kontaktperson

Ledare

Pia Lamberth

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.