Foto: Scandinav bildbyrå

Kalmar

Dans för minskad isolering i Kalmar

Vi bjuder in till dans för daglediga för att skapa möjlighet till rörelse och sociala sammanhang trots pågående pandemi. Grupperna är små och vi dansar enskilt med gott om mellanrum så att du som är i riskgrupp ändå ska kunna delta.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 13:00 - 15:15

Omfattning

7 tillfällen, 21 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi känner alla att denna nya situation är tärande och särskilt tärande är så det såklart för alla som tillhör en riskgrupp och därför måste vara väldigt försiktiga med sina sociala kontakter. Samtidigt är vi sociala som människor och behöver träffas för att må bra. Därför har vi, med medel från Socialstyrelsen, möjligheten att erbjuda dansträffar på dagtid i vår danslokal på Verkstadsgatan 17 i Kalmar.

Träffarna kommer att innehålla dans med mjuka rörelser och i lagom tempo som blandas med lite paus och tid för umgänge också såklart. Vår ledare, Rigoberto, är mångårig ledare inom latinska danser såsom salsa och flamenco men det krävs absolut inga förkunskaper för att komma till dessa dansträffar. Delar av övningarna ni gör kommer att göras sittande och alla deltar utifrån sina egna möjligheter.

Träffarna är helt gratis och vi begränsar antalet deltagare till 10 personer i lokalen. Vi tillhandahåller handsprit och det finns möjlighet att tvätta händerna vid ankomst. Varmt välkommen med din anmälan!

OBS! På grund av ett begränsat antal platser kan vi inte tillämpa drop-in utan det krävs anmälan för att kunna delta.

Arrangemangsnummer: 54584

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.