DANDERYD

Danderyds Sångensemble

Välkommen till en blandad kör med en såväl profan som sakral repertoar.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Lokal/rum

Sätraängskyrkan, sjöbergsevägen 32, danderyd

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Om Danderyds Sångensemble

Danderyds Sångensemble, DSE, bildades hösten 2011 av 12 sångare med Lena König dirigent. Lena är operasångerska och sångpedagog, utbildad på Musikhögskolan. Vi är nu en blandad kör med en såväl profan som sakral repertoar.

Vi är nu ca 20 korister, och strävar efter att bli fler!! DSE verkar framför allt i Danderyd, men även i Stockholm och i kommunerna norr om Stockholm. Vi deltar i högmässor i de närliggande kyrkorna, mest i Danderyds kyrka (2 gånger per år).

Vi sjunger ensamma eller tillsammans med andra körer och ger höst-, jul- och vårkonserter samt musikcaféer. Vi ställer gärna upp vid andra tillfällen när någon vill engagera oss. Våra arvoden är rimliga!

Dag & tid

Vi repeterar på måndagskvällar i Sätraängskyrkan i Danderyd kl. 18:30.

Kontakt

För mer info eller engagemang, kontakta oss i styrelsen: Ragnhild Söderblom, ordförande, 0706238599, raggens@yahoo.se eller Henrik Murray, sekreterare, 070 770 46 66

Är du intresserad av att vara med i kören, hör av dig till Lena König, 070-755 29 77.

Körens hemsida

www.danderydssangensemble.se finns information om våra kommande framträdanden. Där kan du även lyssna på framträdanden vi har haft.

Välkommen att komma och lyssna när vi övar för att se om Du kan trivas med oss!

Arrangemangsnummer: 427621

Ledare

Lena König

Lena König arbetar som sångpedagog, sångerska, körledare och röstcoach. Hon är också utbildad och verksam Anti-Aging-pedagog.

Efter genomgångna utbildningar på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm (sångpedagog och sångsolist), och operautbildning vid Operastudio-67, har Lena arbetat både som anställd och på frilansbasis inom röst-området.

Ragnhild Söderblom

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.