GÖTEBORG

Damkören Plockepinn - Julkonsert

Datum

8 december 2019

Dag

Söndag

Tid

Kl 16:00 - 18:00

Pris

75 kr

Välkomna till en JulCafeKonsert med Plockepinn den 2 Advent.

Denna gång är vi i en historisk lokal, centralt placerad i samma hus som Casinot på Packhusplatsen 7, vån 2. (Hållplats Stenpiren) Vi räknar med att det hela är klart strax före 18.00.

Vi kommer att sjunga traditionella julsånger, amerikanska och svenska. Samt några sånger för att anknyta till temat i lokalen. Under den stora emigrationen 1850-1930 lämnade de allra flesta Sverige, från just den här platsen.

Fika kommer att serveras under pausen och då blir det kaffe/te, lussekatter, pepparkakor och med lite tur blir det glögg med tillbehör.

Entrén är gratis men fikan kommer att kosta 75 kr för de stora och 30 kr för de små. Vill man lägga extra för att vi sjunger vackert, fikan var god eller bara för att ni är generösa, är det tillåtet. Man kan betala kontant eller med Swish på plats. (070-3375359, Anne)

Anmälan

Ett eventuellt överskott kommer att doneras till Musikhjälpen, som i år har temat ”Sex är inte ett vapen” – med fokus på sexuellt våld i krig och konflikter.

Passa på att kika i lokalerna och kom gärna tillbaka för en guidad tur i grupp eller kom själv och kika runt.

Välkomna!

Damkören Plockepinn

Anne, Pernilla, Elisabeth, Anna, Åsa, Inga-Lill och Ingrid

Arrangemangsnummer: 801064

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.