Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Daglig uppvärmning med Tony Margeta

Välkommen till Vocal Camps dagliga uppvärmning av kropp och röst. Idag hålls den av pedagogen och körnörden Tony Margeta.

Startdatum

22 juni 2021

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 14:00 - 14:25

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Pedagog

Tony Margeta är en erfaren och högt meriterad pedagog med många strängar på sin lyra. Tony är verksam som körpedagog och musiklärare vid Adolf Fredriks musikklasser, dirigent och konstnärlig ledare för Adolf Fredriks Gosskör - en av de två representationskörerna vid Adolf Fredriks Musikklasser, dirigent och konstnärlig ledare för Storkyrkans ungdomskör i Stockholms Domkyrkoförsamling samt dirigent och konstnärlig ledare för La Cappella, en av Sveriges främsta damkörer. Med La Cappella har han bl.a vunnit internationella körtävlingar i Italien och i Österrike. I augusti 2019 vann han tillsammans med kören Grand Prix of Nations i sakral musik med ackompanjemang vid European Choir Games i Göteborg. Tony är ofta anlitad som inspiratör och coach för olika körer och för kördirigenter. Läs mer om Tony här.

Anmälan

Swisha din deltagaravgift till A Cappella South Sweden 123 088 2118. Studerande unga (max 24 år) går kostnadsfritt. Vidare info och Zoomlänk till workshopen kommer via mejl när det närmar sig. Här hittar du alla aktiviteter som ingår i Vocal Camp. OBS: Anmälan krävs till varje aktivitet, men ett avgiftstak på 300 kr finns, oavsett hur många aktiviteter du deltar i under Vocal Camp 2021. Det går bra att swisha totalsumman för alla aktiviteter du deltar i.

Vocal Camp Digital Edition

Workshopen ingår i Vocal Camp Digital Edition som pågår 20-24 juni. Veckan innehåller en mängd workshopar, masterclasses och andra aktiviteter med flera högt meriterade och erfarna sångare och pedagoger. Läs mer om och följ Vocal Camp Digital Edition (VCDE) på Facebook

Vocal Camp Digital Edition arrangeras genom ett samarbete mellan A Cappella South Sweden, Kulturrådet, Musik i Blekinge, Region Blekinge, Ronneby kommun, Ronneby musikförening, Sensus studieförbund, Ung i kör och Åryds Sparbanksstiftelse.

Kontaktperson