Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Come Together

Come Together sjunger populärmusik, folkligt och gospel och välkomnar alla som tycker om att sjunga tillsammans med andra.

Startdatum

27 augusti 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:15 - 19:45

Omfattning

9 tillfällen, 24 studietimmar

Pris

1100 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Come Together är en kör som är öppen för alla som tycker om att sjunga tillsammans med andra. Vi sjunger rytmisk musik inom genrerna populärmusik, folkmusik och gospel och har som mål att ge en konsert på slutet av varje termin tillsammans med kompmusiker och solist. Ibland sjunger vi utifrån noter och ibland lär vi oss sånger på gehör. Varje repetition är ett tillfälle till friskvård och utifrån vår repertoar tränar vi på stämsång, rytm, klang, intonation, notläsning och scenisk närvaro.

Datum

Vi repar på torsdagar med start 27 augusti. Repetitionerna äger rum i Norrmalmskyrkan.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du som deltagare rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 434920

Ledare

Sanna Rogberg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.