Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Cirkelledarkurs i metoden Läsa för livet

Vi bjuder in intresserade ledare att få vår digitala cirkelledarkurs att bli en del av vår satsning Läsa för livet och arbeta med samtalscirklar utifrån biblioterapeutiska metoder.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

2 tillfällen, 6 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Genom biblioterapeutiska metoder får du lära dig hur du kan leda studiecirklar där människor får mötas, samtala och utbyta erfarenheter. Utifrån det skrivna ordet i varierande former närmar ni er livsomvälvande händelser ur olika perspektiv. Denna kurs välkomnar särskilt deltagare från Småland eller Östergötland så ange gärna bostadsort vid anmälan.

Praktiska detaljer

Datum: Onsdagarna 3/6 och 10/6 Tid: kl. 18.00-20.30 Var: Zoom - videolänk genom digitalt verktyg

Kursinnehåll

Presentation av projektet Läsa för livet. Historik och presentation av Biblioterapi som metod internationellt och nationellt. Det biblioterapeutiska arbetssättet i praktiken, om bokcirklar med både läsande och skrivande som metod för självreflektion.

Anmälan senast 29 maj till inger.handestam@sensus.se eller via anmälningsformuläret.

Läs mer om projektet på www.sensus.se/lasaforlivet

Varmt välkommen med din anmälan!

Arrangemangsnummer: 103995

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.