Distans

ChatGPT för studenter - den ultimata inlärningshjälpen​

För alla studenter där ute, oavsett om du är mitt i högskolestudier, kämpar med läxor i gymnasiet eller försöker förbättra dina färdigheter genom vidareutbildning, är det här din chans att ligga i framkant av den teknologiska inlärningsrevolutionen.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 16:15 - 17:45

Omfattning

4 tillfällen, 9 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Föreställ dig din utbildning som en resa där varje steg är skräddarsytt efter dina behov. Där varje utmaning möts med stöd från en AI-driven assistent, redo att guida dig genom de tuffaste ämnena och de mest komplexa uppgifterna. Med ChatGPT som din personliga studiepartner kan du dyka djupt in i allt från svåra matematiska ekvationer till intrikata historiska händelser, allt medan du får anpassade flashcards, interaktiva övningar och adaptiva quiz skapade specifikt för dig. Är du fast vid en litterär analys? ChatGPT föreslår ett nytt perspektiv. Behöver du en bättre förståelse för en viss fysikprincip? Få en skräddarsydd förklaring baserad på din inlärningsstil.

När du ansluter dig till denna cirkel kommer du inte bara att upptäcka hur du utnyttjar ChatGPT för ditt lärande utan också uppleva hur det är att ha en konstant kompanjon, en digital mentor, som omformar sättet du närmar dig dina studier. Låt inte chansen glida bort att dra nytta av riktigt effektiva studier. Anmäl dig nu och upplev studier på en helt ny nivå!

Upplägg

Undervisningen sker på svenska utifrån gruppens behov. Du har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg med förslag på egna uppgifter och individuell feedback både från kursledare och kursdeltagare. Varje vecka delas ut uppgifter att lösa på egen hand. 

Förkunskaper

Denna cirkel utgår från att du har en grundläggande datorvana. För att kunna delta behöver du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. 

Praktisk info

Denna cirkel ges på distans via Zoom och använder även lärplattformen Learnify där  du kommer kunna ta del av undervisningsmaterial, såsom videoklipp, kursplaner, extra läsning m.m. Du får en länk till Zoom i din kallelse innan första träffen och instruktioner för hur du skapar ett gratis konto på Learnify. 

Studiecirkeln har löpande intag, vilket betyder att den startar så snart vi har tillräckligt med anmälda deltagare. 

Ledare

Göran Hjertman är en van kursledare och har arbetat under ett antal år som IT-lärare på Linnéuniversitetet i Växjö. Göran har även lång erfarenhet som IT-konsult och att jobba med pedagogiska och engagerande  presentationer under sina uppdrag på företag som ABB och IKEA.

Arrangemangsnummer: 606274

Ledare

Göran Hjertman

Kontaktperson