STOCKHOLM

Jag broderar mitt liv VT19

Historieberättande med nål och tråd.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dagar

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

5 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

1550 kr

Innehåll

Vi har alla historier ur våra liv inom oss. Glada, roliga, allvarliga, sorgliga, fantastiska historier! Det kan handla om det lilla livet: familjen, hälsan, arbetet eller andra skeenden som påverkar oss. Eller händelser i den stora världen, politiska händelser och förändringar som vi varit en del av. I denna kurs inspirerar vi dig till att brodera fritt kring dessa historier.

Upplägg

Vi går igenom grundstygn för dig som är nybörjare och vi repeterar gammal kunskap. Inga förkunskaper behövs. Vi lockar fram leklusten och spontaniteten!

Om ledare

Helena Mannerstam har sysslat med skapande och textilkonst i många år. Främst textiltryck och konstsömnad/broderi. Har bl a gått på Nyckelviksskolan och Handarbetets Vänner. Hon har undervisat i fritt broderi på Sensus studieförbund samt arbetat som pedagog för funktionsnedsatta på dagliga verksamheter. Just nu gör hon gärna textil gatukonst i det offentliga rummet.

Datum

Kursen hålls vårterminen 2019 - 26/3, 2/4, 9/4, 16/4 och 23/4.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Materialet ingår i kursen.

Tillgänglighet

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade. Anmäl behov av hörselslinga eller tolk vid anmälan.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du som deltagare rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 902925

Kontaktperson

Ledare

Helena Mannerstam

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.